Werkplaats & Service

 Als u eenmaal heeft kunnen slagen bij ons bedrijf in het vinden van een auto, nieuw of gebruikt, willen wij u natuurlijk ook graag de diensten van onze werkplaats aanbieden.


Met welke services kan onze werkplaats u van dienst zijn?


Zij kunnen u van dienst zijn met de navolgende diensten:
Professionele reparatie en onderhoud van alle merken (Multi Merk). Ook de bedrijfswagens tot 7.500 kg GVW zijn bij ons welkom. Onze werkplaats is voorzien van het meest moderne gereedschap en natuurlijk ook de laatste testcomputers om efficient en verantwoord reparatie en onderhoud te kunnen plegen aan uw auto, dit ook gedurende de fabrieksgarantie.
Reparatie en onderhoud van uw leaseauto (alle merken, Multi Merk !). Wij zijn gecerticeerd Bovag Lease Center en aangesloten bij James Lease Service Centers. Sinds een aantal jaren zijn wij gecertificeerd om voor vrijwel alle grote leasemaatschappijen het onderhoud en eventuele reparaties te verrichten, vanaf de eerste dag dat u uw nieuwe leaseauto heeft (dus ook tijdens fabrieksgarantie). Wij werken bijv. voor Leaseplan, Athlon, Arval, Terberg, Profilease, Noordlease, Amstel Lease, TB Autolease, Zuid West Lease, etc. etc.


Vervangend vervoer bij reparatie, wij hebben een ruim aanbod van vervangend vervoer tijdens reparatie of onderhoud van uw auto. Dit varieert van jong gebruikte auto's tot vrijwel nieuwe KIA demo auto's in verschillende maten tegen scherpe tarieven.
Alarm inbouw, wij zijn SCM - gecertificeerd, u ontvangt dus een officieel SCM certificaat, hetgeen u bij duurdere of diefstalgevoelige auto's nodig heeft om uw auto te kunnen verzekeren. Ook voor inspectie en reiniging van uw airco ben u bij ons aan het juiste adres!
Voor spoedgevallen is onze werkplaats op dinsdag- en donderdagavond open tot 20:00 uur en zaterdag van 08:30 t/m 14:00 uur, tevens hebben wij een eigen vrachtwagen met sleep-inrichting, zodat wij in voorkomende gevallen (vooral in de nabijheid) zelf uw (defecte) auto op kunnen halen. Deze dienst maakt het lidmaatschap van de BOVAG Pechhulp of ANWB wegenwacht natuurlijk niet overbodig (zeker in het buitenland).