Schadeherstel bij Van Dueren

Bij schade aan uw auto bent u bij ons op aan het juiste adres. Wij regelen de schade van begin tot einde voor u ! U bent nooit verplicht om de schade door een bij de verzekeringsmaatschappij aangesloten schadebedrijf te laten repareren, dit heeft vooral financiele redenen voor de verzekeringmaatschappij. U bent immers eigenaar van uw auto en u beslist dus uiteindelijk wat er met uw auto gebeurt. Uw heeft premie aan de verzekering betaald en zij zullen u schadeloos moeten stellen voor de ontstane schade aan uw auto. 

Ons belang om uw auto perfect te repareren is net zo groot als uw belang bij een perfecte reparatie. U bent immers klant bij ons en of uw auto gerepareerd moet worden of dat uw auto onverhoopt total-loss gaat, maakt voor ons geen verschil. 

 


Voorop staat bij ons, dat u als klant tevreden bent over onze dienstverlening. Bij een total-loss situatie zijn wij ook het beste op de hoogte van de marktwaarde van uw auto. Insteek van ons is dat u in staat moet zijn om een vergelijkbare auto terug te kopen van uw verzekeringsuitkering en bij reparatie van de schade moet de reparatie van een dusdanige kwaliteit zijn dat hierdoor de inruil later niet wordt beinvloed. Natuurlijk doen wij dit alles tegen dezelfde condities als de door de verzekering geadviseerde bedrijven (bijv. gratis vervangend vervoer). Vervanging van ruiten en het verrichten van sterreparaties kunt u ook bij de meeste verzekeringsmaatschappijen via ons bedrijf laten doen, dit onder dezelfde condities als bijv. Carglass.

Meer informatie? 

Maak direct een afspraak in onze online werkplaatsplanner of bel ons op telefoonnummer 0168 - 473435 (keuze 1).

Wij staan u graag te woord!