Kia onderhoud

Vanzelfsprekend zien wij graag dat u iedere dag weer onbezorgd van uw Kia geniet. Om nare verrassingen te voorkomen, is het belangrijk dat u tijdig preventief onderhoud aan uw auto laat plegen. In het overzicht 'Kia onderhoudsprijzen' (zie knop onderaan deze pagina) kunt u precies zien wanneer uw Kia aan onderhoud toe is en wat de kosten hiervoor zijn. 

Naast preventief onderhoud krijgt u tijdens een autoleven ook te maken met de vervanging van slijtage onderdelen zoals remblokken, ruitenwisserbladen, accu’s, schokdempers en einddempers. Daarnaast is het verstandig om uw airco regelmatig te laten checken en reinigen, de zgn. Airco-check.

Onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan uw Kia zijn precisieklussen die door vakmensen moeten worden uitgevoerd. Onze monteurs worden daarom doorlopend opgeleid en kennen alle technische details van iedere Kia. Zij beschikken over geavanceerde diagnoseapparatuur en gereedschappen die speciaal voor reparatie en onderhoud van uw Kia zijn ontwikkeld. Zo bent u altijd verzekerd van optimale kwaliteit en zekerheid.

 

Een afspraak maken in onze werkplaats is bij ons heel eenvoudig: klik hier voor het direct online maken van een afspraak, of bel ons op 0168-473435 (keuze 1). Uiteraard kunt u ons ook mailen op werkplaats@dueren.nl


VASTE REPARATIE- EN ONDERHOUDSTARIEVEN

Bij Kia houden we niet van onaangename verrassingen. Daarom hebben we vaste reparatie- en onderhoudsprijzen vastgesteld. Deze prijzen zijn inclusief onderdelen, arbeidsloon, klein materiaal, milieukosten en BTW. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. 

 

De voordelen van reparatie en onderhoud bij de erkende Kia-dealer op een rij:

  • Onderhoud door Kia-specialisten
  • De optimale kwaliteit en zekerheid van Kia-onderdelen met 2 jaar garantie
  • Gebruik van geavanceerde diagnoseapparatuur en gereedschappen
  • U ziet welke werkzaamheden er worden uitgevoerd
  • Vaste prijzen: u weet dus waar u aan toe bent

 

 

 

Kia onderhoudsofferte