Bandenwissel

 

Het is weer tijd om uw banden te laten verwisselen. Het zonnetje komt er weer aan dus waarom nog langer op uw winterbanden blijven rijden? Wist u trouwens dat het voordeliger, veiliger en comfortabeler is om bij temperaturen boven de 7 graden op uw zomerbanden te rijden? U bespaart brandstof door een lagere rolweerstand, een zomerband slijt minder snel, u heeft een kortere remweg Ún zomerbanden produceren minder geluid tijdens het rijden.

Het wisselen van een winterwielenset kost bij ons € 39,95 incl. BTW. Wanneer er vier banden worden gewisseld bedragen de kosten € 99,95 incl. BTW, inclusief balanceren, nieuwe ventielen en het vullen van de banden met stikstof.

Afspraak maken

Wacht daarom niet langer, maar maak direct online een afspraak! Bellen kan natuurlijk ook: 0168-473435 (keuze 1) of stuur een mailtje naar werkplaats@dueren.nl

 

Bandenhotel

Heeft u thuis geen ruimte om uw winterbanden op te slaan? Geen probleem: Wij slaan uw banden graag voor u op tegen het aantrekkelijke tarief van € 20,= (incl. BTW) per jaar.