Uw auto professioneel herstellen

welcome

Uw auto professioneel herstellen

Schade aan uw auto is nooit leuk. Wij maken u het zo makkelijk mogelijk en regelen van begin tot einde voor u! 


Tip: U bent nooit verplicht om de schade te laten repareren door een aangesloten schadebedrijf van de verzekeringsmaatschappij. Dit heeft voornamelijk voordelen oor de verzekeringmaatschappij. U bent eigenaar van uw auto en u beslist wat er met uw auto gebeurt. Uw heeft premie aan de verzekeringsmaatschappij betaald en zij zullen u schadeloos moeten stellen voor de ontstane schade aan uw auto.

Indien er sprake is van een total-loss situatie, zijn wij op de hoogte van de actuele marktwaarde van uw auto. Wij vinden dat u in staat moet zijn om een vergelijkbare auto terug te kopen van uw verzekeringsuitkering en bij reparatie van de schade moet de reparatie van een dusdanige kwaliteit zijn, dat de inruilwaarde later niet negatief wordt beïnvloed.

Uiteraard zijn bij ons de condities hetzelfde als de geadviseerde bedrijven van verzekeringsmaatschappijen (zoals bijvoorbeeld gratis vervangend vervoer). Vervanging van ruiten en het verrichten van sterreparaties kunt u ook bij de meeste verzekeringsmaatschappijen door Autobedrijf Van Dueren laten uitvoeren onder dezelfde condities als bijvoorbeeld Carglass.


Meer informatie? Van Dueren helpt u graag!

Meer informatie
whatsappbtn
Van Dueren