Reparatie en onderhoud van alle merken

welcome


Laat uw auto vakkundig onderhouden door de specialisten van Van Dueren. Wij onderhouden en repareren ieder merk. Met behoud van fabrieksgarantie! Wij zijn tevens een Bosch Car Service garage. Maak eenvoudig een afspraak. Dat kan online, telefonisch via 0168-473435. Of stuur een email naar werkplaats@dueren.nl. Vervangend vervoer hebben wij voor u klaar staan tegen een meerprijs. Wilt u liever wachten, dan bent u welkom in onze wachtruimte. Daar is alle gelegenheid om rustig te werken onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Uiteraard is er een goede WiFi verbinding aanwezig zodat u eventueel ook kunt werken terwijl uw auto in de werkplaats staat.

U kunt bij Autobedrijf Van Dueren den Hollander terecht voor: 

- Reparatie en onderhoud aan alle merken personenauto's
- Reparatie en onderhoud aan alle merken bedrijfsauto's tot 7.500 kg,
- Reparatie en onderhoud aan alle merken leaseauto's
- Algemene Periodieke Keuring (APK)
- Bandenwissel
- Bandenopslag
- Alarm inbouw (met officieel SCM certificaat)
- Inspectie en reiniging van de airco
- Schadeherstel
- Pechhulp aflsuiten
- Spoelen van automaatbak
- Spoedgevallen 

Maak eenvoudig online een afspraak.

Maak hieronder online uw werkplaatsafspraak. U ziet direct waar er ruimte is in onze planning om de door u gewenste werkzaamheden te laten uitvoeren. Voor urgente afspraken kunt u het beste telefonisch contact opnemen met onze werkplaatsbalie, via 0168-473435 keuze 1 werkplaats.

Na het verzenden van uw aanvraag ontvangt u van ons direct een ontvangstbevestiging. Wanneer onze werkplaatsreceptie de afspraak definitief heeft ingepland ontvangt u van ons uiteraard een terugkoppeling met de juiste datum en tijd en overige gemaakte afspraken.


Meer informatie? Van Dueren helpt u graag!

Meer informatie
whatsappbtn
Van Dueren