Ontdek de leasemogelijkheden bij Van Dueren

welcome

Ontdek de leasemogelijkheden bij Van Dueren

Financial lease
Stap in en rij weg, dat is het idee van financial lease. Met een financial lease kunt u het gehele aankoopbedrag (ex. btw of incl. btw) van uw nieuwe of gebruikte auto financieren. Zo rijdt u zakelijk in een nieuwe auto of gebruikte auto voor een aantrekkelijk laag leasebedrag. Bel ons voor een afspraak om te kijken of wij een geschikte auto aan kunnen bieden voor een maandbedrag wat bij u past. (Voorbeeld: auto van € 30.000 incl BTW/BPM, 60 mnd, aanbetaling en slottermijn van 25%, maandbedrag vanaf ca. € 289,- ex BTW per mnd.)


Operational lease
Welke auto u ook leaset, zakelijk leasen is heel aantrekkelijk bij Autobedrijf Van Dueren. Met standaard zeer gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en een servicegerichte werkwijze leveren wij de totaaloplossing voor uw mobiliteitsbehoefte. Bij Van Dueren vindt u altijd de leaseauto die past bij uw persoonlijke voorkeur, wensen en leasebudget. En voor onderhoud kunt u natuurlijk ook terecht bij Autobedrijf Van Dueren!


Privé lease
Ontdek de scherpe privé leasetarieven van Autobedrijf Van Dueren. Met privé lease rijdt u ook als particulier zorgeloos in een nieuwe auto, zonder verrassingen, voor een aantrekkelijk laag maandbedrag. Over onderhoud, reparaties, verzekering of wegenbelasting hoeft u zich niet druk te maken. U bepaalt zelf de looptijd: kies voor 24, 36, 48 en 60 maanden en bekijk welk jaarkilometrage het beste bij u past.
Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor het leasen van zowel personen- als ook bedrijfswagens.

Op zoek naar een flexibele leasemaatschappij in de buurt dan bent u bij ons aan het juiste adres, regionaal kunnen wij ook via onze eigen leasemaatschappij u van dienst zijn.

Meer weten? Bel ons voor meer informatie en lopende acties.


Meer informatie? Van Dueren helpt u graag!

Meer informatie
whatsappbtn
Van Dueren