Van Dueren - Uw Kia dealer voor de gemeente Moerdijk e.o.

In Nederland heeft Kia hard gewerkt aan het opzetten van een professioneel dealernetwerk met een landelijke dekking. Autobedrijf van Dueren den Hollander is sinds 2010 uw Kia dealer voor de gemeente Moerdijk en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor zowel nieuwe als  Kia's. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor al het onderhoud aan uw Kia, bij ons staan service en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Kia Modellen 2018 - Direct leverbaar bij Van Dueren

 
 Kia Picanto  Kia Rio Kia Pro Ceed
 
 Kia Ceed  Kia Pro Ceed GT  Kia Ceed SW
     
 Kia Venga  Kia Carens  Kia Sportage
   
 Kia Optima  Kia Sorento  


Meer weten?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 0168 - 473435 of stuur een e-mail naar info@dueren.nl

 

Kia in Nederland

Kia Motors Nederland heeft de afgelopen jaren onafgebroken gebouwd aan de implementatie, positionering, en professionalisatie van het merk. De samenwerking met de Hyundai Motor Groep en de Duitse top-designer Peter Schreyer hebben daarin een belangrijke rol gespeeld. De Kia cee'd familie, Kia Sportage, Kia Rio en de Kia Picanto hebben voor een grote stijging van het marktaandeel gezorgd.

Marktaandeel Kia

Kia is een van de meest succesvolle merken in Nederland. Het verkoopsucces van Kia Motors Nederland begon in 2010 met de introductie van de Kia Sportage. De succesvolle lijn werd in het daaropvolgende jaar, met de introductie van de Kia Picanto en Kia Rio, doorgetrokken. In 2012 was de Kia Picanto zelfs de best verkochte auto in het A-segment. In 2013 is het modelgamma van Kia compleet geworden door de komst van de GT versie van de Kia pro_cee'd en de nieuwe, 7-zits, Kia Carens. Met de Soul EV is Kia in 2014 ook met een elektrisch aangedreven voertuig beschikbaar. Alle jaren blijft Kia een stabiele factor in de top-10 van bestverkopende auto's in Nederland. 

Voor meer informatie over Kia kunt u terecht op onze Kia-Willemstad site.