Welkom op de vernieuwde website

Welkom op de vernieuwde website

Welkom op de vernieuwde website van Autobedrijf Van Dueren den Hollander B.V. Op deze pagina zullen wij regelmatig nieuws met u delen.

Aanbevolen artikelen
Mededeling coronavirus

donderdag 20 maart 2020

Mededeling coronavirus

 ‼️ MEDEDELING! ‼️

Zowel de werkplaats als de showroom van Autobedrijf van Dueren den Hollander zijn ongewijzigd open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Autobedrijf van Dueren den Hollander heeft de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen:
• Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Zowel bij aanvang van de werkzaamheden als wanneer uw auto gereed is zal het stuur, de versnellingspook en de handvatten gereindigd worden met desinfecterend middel.
• Hoest u of bent u verkouden? Dan kunnen wij uw auto ook halen en brengen. Wij vragen u contact op te nemen met onze werkplaatsbalie (0168-473435, keuze 1 - werkplaats@dueren.nl) om deze mogelijkheid te bespreken of evt. de afspraak te verzetten.
• Komt u liever niet langs of bent u in zelf-quarantaine? Ook dan komen wij uw auto graag halen en brengen. Neemt u ook hiervoor contact op met onze werkplaatsbalie.
• Tijdens de werkzaamheden kunt u zoals u gewend bent wachten in onze wachtruimte en u kunt een kopje koffie of thee nuttigen. Houd a.u.b. gepaste afstand tot uw mede wachtende. Wacht u liever niet bij ons dan kunt u gebruik maken van onze vervangend vervoer oplossingen of de haal- en brengservice. Vraag ons naar de mogelijkheden en de voorwaarden.
• Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
• Ook in de showroom bent u van harte welkom. Onze verkoopadviseurs zullen u hierbij echter geen hand geven en zullen afstand bewaren.
• Proefritten zijn gewoon mogelijk. Ook hierbij zijn we extra bewust van de hygiëne binnen en buiten de auto. Auto's waarin wordt proefgereden worden voordat zij meegegeven worden én bij terugkomst gereindigd met desinfecterend middel

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0168-473435 of via klantencontact@dueren.nl. Wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

Met vriendelijke groet,
Autobedrijf van Dueren den Hollander

Lees meer
Welkom op de vernieuwde website

maandag 20 maart 2020

Welkom op de vernieuwde website

Welkom op de vernieuwde website van Autobedrijf Van Dueren den Hollander B.V. Op deze pagina zullen wij regelmatig nieuws met u delen.

Lees meer
whatsappbtn
Van Dueren