Kia Venga

 '' Praktisch hoeft niet saai te zijn. Integendeel. De vernieuwde Venga weet precies wat ik nodig heb. Super-handig, met vooral veel ruimte. Natuurlijk betrouwbaar en met 7 jaar garantie. Na de facelift kan ik er echt niet meer omheen. Deze heeft alles.''

   

 

Wat een ruimte!

De Kia Venga is zeer veelzijdig-waarschijnlijk biedt hij nog meer dan verwacht. Ondanks zijn compacte looks is er binnenin volop ruimte.

De kofferbak begint standaard met een royale 440 liter, en daarbij komen een aantal opties voor nog meer capaciteit: een 60:40 deelbare (en verschuifbare) achterbank, die kan worden neergeklapt voor een vlakke laadvloer; of de dubbele bodem voor een lager vloerniveau, waardoor de totale inhoud 552 liter wordt. Wat het plan ook wordt, de Venga kan het aan.

 


Alles erop en eraan, en erin 

De Venga valt op door zijn aandacht voor detail, zowel ban binnen als van buiten. Het draait om gemak, met alles wat rijden zo aangenaam maakt. Dat betekent standaard zes airbags, elektrische ramen voor, centrale deurvergrendeling, radio met MP3-speler en vanaf de Dynamicline inclusief nieuw 7'' navigatiesysteem. Maar het oog wil ook wat, dus zijn bij de nieuwste Venga zelf designdetails in de deurpanelen en het stuur onder handen genomen. Tot in de puntjes, noemen we dat.

 

Informatie Kia Venga

Om de prijzen en uitvoeringen van de nieuwe Kia Venga te bekijken klikt u hieronder op de button.

 

Brochure

 

Bij vragen kunt u hieronder op de button klikken en stel uw vraag.

 

Stel een vraag

 

Benieuwd hoe de Venga rijdt? Vraag een proefrit aan door middel op de onderstaande button te klikken.


Proefrit maken

 

Benieuwd voor hoeveel u een nieuwe Venga kunt rijden? Klik op de onderstaande button om een offerte op te vragen.


Offerte opvragen

 

Bekijk onze voorraad van de Kia Venga