Kia Sorento

'' Je koopt niet zo vaak een auto. Maar als ik het doe, wil ik zeker weten dat ik beschik over de laatste innovaties. Dar ik de beste prijs-kwaliteit verhouding heb. Dat het design state of the art is. Dar je hem overal voor kunt gebruiken. Kortgezegd: dat het klopt. Dat is voor mij de Sorento''

   

 

De buitenkant: gespierder en strakker

Iedere Kia herken je aan zijn ''tiger nose'' grille. Maar alleen bij de nieuwe Sorento loopt die grille naadloos door rondom de koplampen. Chique, nietwaar? Ook de zilverkleurige skidplates aan de onderkant zorgen voor meer stijl. Net als de vijf exclusieve, nieuwe kleuren. Voor een dynamischer uitstraling is de daklijn verlaagd zonder dat we ruimte inleveren. Sterker nog: je hebt meer ruimte in de Sorento. De hoge taille en de welvingen in de flanken zijn echter behouden. Want perfectie verbeteren: daar beginnen we natuurlijk niet aan.

 

 

 

De binnenkant: vollediger en ruimer

Voortaan altijd in de Sorento : lederen bekleding, stoelverwarming voor en achter, en stuurwielverwarming. Hartverwarmend, toch? En er zijn nog veel meer waardevolle verbeteringen. De dashboardlijnen lopen nu door in de portieren: luxueus en ruimtelijk, dus. Het middenconsule is overzichtelijker gemaakt en voortaan standaard uitgerust met een 7 inch groot, verbeterd navigatiesysteem. Verder heeft de Sorento strandaard USB/AUX aansluiting voor je smartphone of MP3-speler. De nieuwe Sorento is ook nog een langer en breder. Hierdoor hebben jij en je passagiers (op alle drie de rijen!) meer ruimte en is er 90 liter meer ruimte voor de bagage.

 

Informatie Kia Sorento

Om de prijzen en uitvoeringen van de nieuwe Kia Sorento te bekijken klikt u hieronder op de button.

 

Brochure

 

Bij vragen kunt u hieronder op de button klikken en stel uw vraag.

 

Stel een vraag

 

Benieuwd naar hoe de Sorento rijdt? Vraag een proefrit aan door middel op de onderstaande button te klikken.

 

Proefrit maken

 

Benieuwd voor hoeveel u een nieuwe Sorento kunt rijden? Klik op de onderstaande button om een offerte op te vragen.

 

Offerte opvragen

 

 

Bekijk onze voorraad van de Sorento