Kia Rio

“Compact, compleet en dynamisch. Met een krachtig nieuw design, perfecte connectiviteit en slimme features voor veiligheid en comfort. De nieuwe Kia Rio is mijn perfecte reisgenoot, elke dag van de week.''

   

DE STRAAT WORDT JOUW CATWALK

Mag je oordelen op het eerste gezicht? Ja hoor, bij de nieuwe Kia Rio wel! Zijn krachtige looks trekken de aandacht, overal waar je komt. Hij pakt de spotlights met een mix van stijl, flair, karakter. De straat wordt jouw catwalk. Zijn comfortabele uitrusting en zijn cutting edge technologie maken van elke rit een feest. En dankzij z'n geavanceerde veiligheidsuitrusting geniet je met een gerust hart.

 

 

DYNAMISCH RIJDEN, VERANTWOORD GENIETEN

Sportief, elegant en perfect in balans. Volg met je oog z'n aerodynamische lijnen en z'n gespierde welvingen. En geniet van zijn karakteristieke features zoals de Kia tiger-nose grille, de prachtige nieuwe 17-inch lichtmetalen velgen en zijn heldere koplampen met LED-dagrijverlichting. De nieuwe Rio is een plaatje! De nieuwe Kia Rio heeft een pittige en efficiente 1.0 T-GDI motor. Daarmee kun je dynamisch rijden en tegelijk verantwoord genieten. Meer design, meer genieten, en nog meer autorijplezier dus... genieten.

 

Informatie Kia Rio

Om de prijzen en uitvoeringen van de nieuwe Kia Rio te bekijken klikt u hieronder op de button.

 

Brochure

 

Bij vragen kunt u hieronder op de button klikken en stel uw vraag.

 

Stel een vraag

 

Benieuwd naar hoe de Rio rijdt? Vraag een proefrit aan door middel op de onderstaande button te klikken.

 

Proefrit maken

 

Benieuwd voor hoeveel u een nieuwe Rio kunt rijden? Klik op de onderstaande button om een offerte op te vragen.


Offerte opvragen

 

Bekijk onze voorraad Kia Rio