Kia Picanto

 

De nieuwe Picanto verrast je in elk opzicht. Met z'n vlotte design en slimme features. Met z'n pit, zuinigheid en connectiviteit. En: met een heerlijke mix van zijn jeugdige energie en volwassen veiligheid. Het is een kleine auto, toch is hij lekker ruim. Dat wordt genieten!
   

Volwassen, met een pittig randje.

Zodra je de nieuwe Picanto ziet, weet je meteen: Dit is 'm! Een echte Kia, met zijn tiger nose grille en stoere voorbumper. Het sportieve uiterlijk, strakke lijnen en oog voor design geeft 'm dat pittige randje wat ervoor zorgt dat je niet onopgemerkt voorbij gaat. Hij is compact van buiten en ruim van binnen: De ideale kleine auto voor je avonturen in de stad. En dat diep glanzende rood? Dat is slechts één van de vele prachtige lakkleuren....

 

Compact. en toch lekker ruim.

De nieuwe Kia Picanto is exact even lang en breed als zijn voorganger. Dankzij zijn 15 mm langere wielbasis biedt de nieuwe Picanto nog meer binnenruimte. Met deze compacte buitenmaten en z'n prettige weggedrag voelt de nieuwe Picanto zich overal thuis. Van de smalste straatjes in de binnenstad tot eindeloos glooiende buitenwegen. Waar wacht je nog op?

 

 

Informatie Kia Picanto

 

Om de prijzen en uitvoeringen van de nieuwe Kia Rio te bekijken klikt u hieronder op de button.

 

Brochure

 

Bij vragen kunt u hieronder op de button klikken en stel uw vraag.

 

Stel een vraag

 

Benieuwd naar hoe de Picanto rijdt? Vraag een proefrit aan doormiddel op de onderstaande button te klikken.

 

Proefrit maken

 

Benieuwd voor hoeveel u een nieuwe Picanto kunt rijden? Klik op de onderstaande button om een offerte aan te vragen.

 

Offerte aanvragen

 

 

Bekijk onze voorraad Kia Picanto