Kia Niro

''Voordat je instapt, zie je het al: dit wordt bijzonder. De Kia Niro is anders dan andere hybrides. Deze is mooi! En hij rijdt echt sportief, zoals je van een crossover mag verwachten. Je stapt weer uit met een brede grijs op je gezicht.''

 

   

 

De kracht van hybride

Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die- door rijbeleving en het uiterlijk'- meer doet denken aan een sportieve hatchback dan aan een hybride. Hij combineert sterke prestaties met een opvallende 'on-hybride' design, zuinigheid en ruimte. Dankzij de sterke elektromotor trek je snel en geruisloos op en wanneer de benzine motor het overneemt merk je dat nauwelijks. De standaard DCT automaat met 6 versnellingen maakt zelfs filerijden relaxed. De Niro zit boordevol met de nieuwste technologie op het gebied van veiligheid en comfort. Een verantwoorde keuze waarbij je niets hoeft in te leveren op rijplezier!

 

Rust en ruimte

Bovenop de veiligheidssystemen heeft de Niro nog meer hightech features die indruk maken. De luchtweerstand wordt bijvoorbeeld geoptimaliseerd en zelfs de condensvorming wordt tegengegaan door slimme technologie. Deze auto denkt continue met je mee, zonder zichzelf ooit op de voorgrond te dringen. Het navigatiesysteem is voorzien van achteruitrijcamera en TomTom Live Service. Voor het eerst op een Kia is het navigatiesysteem voorzien van Android Auto en Apple CarPlay. Ultieme connectiviteit tussen je auto en smart Phone.

 

 

 

Informatie Kia Niro

Om de prijzen en uitvoeringen van de nieuwe Kia Niro te bekijken klikt u hieronder op de button.

 

Brochure

 

Bij vragen kunt u hieronder op de button klikken en stel uw vraag.

 

Stel een vraag

 

Benieuwd naar hoe de Kia Niro rijdt? Vraag een proefrit aan door middel op de onderstaande button te klikken.

 

Proefrit maken

 

Benieuwd voor hoeveel u een nieuwe Kia Niro kunt rijden? Klik op de onderstaande button en vraag een offerte aan.

 

Offerte opvragen

 

 

Bekijk hier onze voorraad van de Kia Niro