Kia Picanto

 

'' Compact, maar toch heel ruimtelijk. Met karakter, maar ook heel elegant. Sportief maar niet 'macho'. De Kia Picanto is voor mij de ideale combinatie van een urban city car en rijcomfort. Je krijgt echt meer dan je verwacht!''
   

Lekker ruim!

Aan de buitenkant oogt de Picanto compact, maar laat je verrassen! Het interieur van de Picanto is namelijk lekker ruim en biedt genoeg ruimte om je even heerlijk uit te strekken. Verder vind je binnenin een mooi, minimalistisch design met bijzondere details zoals de nieuw ontworpen stoelbekleding en chromen accenten. Maar ook roterende cuphouders zodat je snel meer ruimte kan maken, usb-aansluiting, zes airbags, centrale deurvergrendeling en bluetooth... Het zijn kleine, fijne details die de Picanto zo comfortabel maken om in te rijden.

 

Relaxed op pad

Muziekje aan, raampje open. Even geen zorgen. Een heerlijk gevoel; rijden in een auto die van alle gemakken is voorzien. Weten dat je rijdt in een auto met zuinige motoren en slimme technologieën. Dat er aan je veiligheid en aan die van je passagiers is gedacht. Een mooi design waarin ook rekening is gehouden met comfort. Geschikt voor het rijden in de stad, maar juist door zijn rijgemak ook heel geschikt voor lange afstanden. Het is niet voor niets dat de Kia Picanto al jaren de bestverkochte auto in zijn klasse is.

 

Informatie Kia Picanto

 

Om de prijzen en uitvoeringen van de nieuwe Kia Rio te bekijken klikt u hieronder op de button.

 

Brochure

 

Bij vragen kunt u hieronder op de button klikken en stel uw vraag.

 

Stel een vraag

 

Benieuwd naar hoe de Picanto rijdt? Vraag een proefrit aan doormiddel op de onderstaande button te klikken.

 

Proefrit maken

 

Benieuwd voor hoeveel u een nieuwe Picanto kunt rijden? Klik op de onderstaande button om een offerte aan te vragen.

 

Offerte aanvragen

 

 

Bekijk onze voorraad Kia Picanto